Συμμετοχή στην έκθεση «Detrop Boutique Show Athens» στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, στην Αττική από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2014

Επισκεφτείτε μας στο stand DC22!

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών ‘DETROP’, με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 22 ετών, επεκτείνεται με τη διοργάνωση μιας εξειδικευμένης έκ θεσης της “Detrop Boutique Show Athens” και σας υποδέχεται στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, στην Αττική από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2014.  

Η Detrop Boutique Show στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά και μεσoγειακά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες προϊόντων.

Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των Σεφ, επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης θα είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Μοριακή κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, θα δείξουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού.